Eszközök, kiegészítők

Az elmúlt hónapok során néhány kiegészítő eszköz került beszerzésre, nézzük időrendi sorrendben őket:

AirPort Express

Kiegészítő szerepet tölt be a lakásban, mert a WiFi már adott itthon és különösebb problémám a jelerősséggel sincs, így elsődleges feladata, hogy a HiFi-vel összekötve az iTunes-on keresztül, extra kábelek beiktatása nélkül, laptopról tudjam vezérelni a zenehallgatást. Mivel nagy jelentősége nem volt számomra, hogy a legújabb 802.11n-es szabványú eszköz kerüljön a lakásba, használtan vettem meg, majdnem eredeti csomagolásban. Még a fólia is rajta volt, így azóta is tökéletesen teszi a dolgát és biztosítja számomra a kényelmes zenehallgatást minden nap.

AirPort Express

iPod Classic

Ha már zene, akkor pótolva régi "elmaradásomat" beszerzésre került egy fekete 80 GB-os Classic is, melynél egyetlen hibát fedeztem csak fel eddig, az is inkább esztétikai jellegű: a krómozott (?) hátlap igen könnyen karcolódik, bár még így is betöltheti szerepét, mint borotválkozó tükör hátizsákos kalandtúrák esetében...

iPod Classic - black

JBL Reference 220 WHT fülhallgató

Mind a laptophoz, mind az iPod-hoz szükségesnek tartottam egy  minőségi  fülhallgató beszerzését is.  Ez idáig nem bántam  meg a választásomat.  A csomagban minden szükséges kiegészítő megtalálható, még repülőn  sem  kell lemondanunk kis kedvencünkről, ha éppen azzal szeretnénk hallgatni a filmet.

Külön öröm a csomagban található tok, melyben kényelmesen elfér az iPod Classic, így táskában, utazásnál nagyon praktikus számomra, hogy a kis kedvencet biztonságos helyen tudhatom.

JBL Reference 220 WHT