MOM Park - helyzetjelentés

Élőben, iNorbival elsőként a helyszínről...

iPhone by T-Mobile

16:00-kor a T pontban kérdéseimre készségesen válaszolnak, de gyakorlatilag még semmi pontosabbat nem lehet tudni, az esti menetrendről, sorszámosztásról, stb. Mindenesetre készülődés van, székek, asztalok, pavilonok installálása folyik. Még mindíg nagy a titkolózás...

A T pont este 20:00-kor bezár és várhatóan 21:00 magasságában kezdődik az izgalom és a gyülekezés...

Jelenleg csak munkások a platzon, sorban álló tömeg, szifon éhes fanatikusok még nincsenek.

Tervek szerint óránként update részemről, annak ellenére, hogy nyugodtan dőlök hátra a hétfőn leadott megrendelésem birtokában.

Helyszínen lévő fanok commenteljenek, összehozhatunk egy előpartyt addig is!

Appleblog szintén a helyszínről tudósít, képeket láthattok az előkészületekről a blogján.

17:05 - Jelen pillanatban 2. vagyok a sorbanállók közül, akiknek a száma 2 db jelen pillanatban. 23:00 órakor kezdik meg a sorszámok kiosztását, érkezési sorrend alapján. Vicces, mert nem állt szándékomban sorban állni, de egyenlőre flash számomra és ha már így alakult, kitartok. T és szervezők előzékenyek, még párnát is hoztak, valamint beígérték a kaja-piát.

Jelentem inorbi jelenleg az első fan aki sorban áll, engedelmével (itt ül mellettem) a beszeljukmac.com oldalon vezetett topicja a témával kapcsolatosan.

Norbival közös projektünk lesz hamarosan némi 220V (vagy inkább 230V?) beszerzése lesz, ahogy elnézem a dolgokat az aksik nem fogják bírni 23:00-ig. :) Meglátjuk mennyire segítőkészek lesznek a szervezők ezen a téren is, bár lehet, hogy nem rajtuk fog múlni.