Mac Superstart - Az online Mac oktató

Még május folyamán kaptam egy levelet (gondolom több bloggerrel egyetemben), melyben Vajda Gábor és Mudra Mónika, a Mac Superstart csapat tagjai és tulajdonosai kérték, ha van kedvem, írjam meg véleményemet oldalukról:

A napokban ingyenessé tettük a folyamatosan készülő online Mac OS X Leopard tréning első 5 fejezetét. Csak ez az öt fejezet összesen 109 oldal szöveges anyagot (PDF) és 100 perc videóanyagot tartalmaz, amely hasznos lehet minden kezdő és leendő Mac-es, de akár még a haladóbbak számára is.

Mac Superstart

A kezdeményezés és a célkitűzés számomra szimpatikus. A WordPress-el készült oldal megjelenése és felépítése tetszik, igényes és jól áttekinthető. Az ingyenes regisztrációt követően elérhető fejezetek jól struktúráltak (szöveg, videó), valamint kapunk (mai napon) 16 db tippet is, melyek száma gondolom folyamatosan bővülni fog.

A szerkesztők igényességére és a háttérben meghúzódó munka érzékeltetésére mindössze egy vallomás Gábor tollából:

Nekem egy 30 perces videó elkészítése általában nagyjából 3 teljes napig tart, ha már elkészült a szöveges anyag, és a hangfelvétel.

Mindezek után érthető, ha az általuk meghirdetett online Mac tréningért fizetni kell. A díj megitélésem szerint nem sok és nagyon korrekt konstrukciót biztosítanak az érdeklődők számára. A pontos részletek az ingyenes regisztrációt követően elérhetők mindenki számára.

Ha nincs kedvetek a neten videók, tippek és trükkök, útmutatók után vadászni, hanem magyar nyelven, kényelmesen szeretnétek igényes tananyagokat elérni, regisztráljatok!

Tulajdonosoknak, ha esetleg olvassák ezt a cikket: Az online marketinghez és a site népszerűsítéséhez jó lenne 1-2 letölthető banner vagy logó... :)