100 fekvőtámasz szifonnal, vagy 200 felülés szifonnal?

HundredpushupsMindkettő!

Pár hete találtam rá a Hundrepushups.com weboldalra, ami igencsak megfogott. Nagyon egyszerű a dolog, semmi tudományos zörej, csak egyszerű leírás és követelmények. Nincs szó tudományos táplálkozásról vagy zsírmennyiségről, csak pár nagyon alapvető dologról. Mindössze 6 hét alatt 100 fekvőtámaszt ígér, ami komoly csábítás, úgyhogy bele is vágtam.

Ráadásul szifon app is létezik a weboldal mellett, ami nem csak logolja, hanem diktálja is a feladatokat. Méri az időt az egyes ismétlések között, jelez, amikor eljött az új sorozat ideje. Igazi aktív szerepe van a telefonnak edzés közben, ezért ideális a hajnali RSS olvasáshoz. Tíz fekvőtámasz, 2 perc olvasás, ismét fekvőtámasz, megint olvasás...és így tovább. Még pár hét és az eddigi életem során összehozott maximumot megduplázom! (vagy nem)

Az időmérés mellett nagyon tuti, az első teszt alapján összeállított személyes edzésprogram. Különböző előzetes teljesíményhez más és más programokat ír elő az alkalmazás, így nem kell megijedni, bár a feladat, a fejlődés egyénenként könnyebb, vagy nehezebb lehet.

Létezik egy másik komoly kihívás, a 200 felülés. Azonos elvek, azonos kezelő felület, teljesen más mozgás. A hétköznap reggeleimet ez a két dolog teljesen kitölti. Egyelőre élvezem!

Mindkét alkalmazás elérhető az iTunes store-ból, vagy a www.hundredpushups.com , illetve a www.twohundredsitups.com weboldalról.

Nektek mi a kedvenc iPhone fitness alkalmazásotok?